Jöjjön egy komoly post!

Amikor először éli át az ember az olyan vicces, fura érzés...Ez meg is történt tavaly decemberben...

DE amikor csak úgy jön és minden remeg és nem tudod, hogy mit csinálj, az már annyira nem vicces.

Na most ez megtörtént velünk, és ahogy az otthoniaktól hallottuk a Tv is beszámolt róla.

Persze ilyenkor rossz belegondolni, hogy mi lehet az éppen ot lévő szereteiddel...lehet annak még rosszabb is mint az átélőnek.

Szóval képzelj el egy vasárnap estét...de Japán kivitelben, azaz kb 12 négyzetméteren, egy elérhető magasságú plafonnal, egy összehúzott szárnyú albatrosz szárnytávolságának megfelelő szélességgel, és egy betömörített nílusi krokodil hosszának megfelelő hosszúsággal. A helyszinre képzelj még oda asztalt , széket, ágyat...kb ennyi. Szóval egy szűkös helyet.

Éppen ülsz az ágyon és csak nézel ki a fejedből és közben a vacsorát várod, amikor a veled szemben lévő ventillátor eddig vajsimán járó propellerje egy kissé fura hangot kezd kiadni, olyat mint amikor úgy nevezett csapágyas a "készülék", majd a merevebb fémtárgyak elkezdenek "sírni", ami meg meg szabadon függő, az elkezd mozogni. Ez elkezd felerősödni, egyre jobban, majd amikor eljut a tudatodban, hogy valamerre meg kellene mozdulni mielött ráddölne esetleg, addigra lenyugszik minden. Rémülten ülsz tovább, hogy lesz-e még valami....és lett. Újra indult a program, csak egy kicsivel nagyobb intenzítással, és egy kicsit hosszabb ideig.

Nem muris a dolog...sőt. Asszem többre nem vágyom. És ez csak egy kis "semmi" volt. Abba már nem is akarok belegondolni, hogy mi van ha a "bátyus" kezd el dorbézolni.

Ezt mondta be a TV. Ja és még így is kb 500km-re voltunk az epicentrumától.

Lehet a mai hírekben is írnak majd "rólunk", ugyanis reggel 5:21-kor szintén Tokyo környékét rázta meg egy szerintem erősebb rengés. Mi aludtunk, lehet most csak azért nem éreztük.

Csak érdekesség képpen ma eddig 14 rengést regisztráltak...

Mindenkinek földrengésmentes napot kívánok!

Ez volt amit átéreztünk, olyan 3-4-es erősségű:

 

 

Ez meg a ma reggeli, ami sokkal durvább volt:

A bejegyzés trackback címe:

https://japppan.blog.hu/api/trackback/id/tr891302778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbar145qv1 2009.08.18. 15:38:27

Kukker haverom!
Ne féltsd a tyúkszaros életed! Legfeljebb tartunk egy megemlékező bulit...
Egyébként sem hagytad itt nekem az Alfa kulcsait, hogy bejárassam neked mire visszajössz :)

Senki nem kommentel, mi történt? Nem kíváncsiak rád, vagy mi?

Szóval, keep walking! És kitartás, annyira nem lehet rossz, hiszen ez az álmod, hogy ott lehess.
süti beállítások módosítása