Megígértem, hogy arról a szép kis kivilágított utcáról majd csinálok képeket.

Ígéretemet betartottam. És csináltam. És majd mindjárt megmutatom!

Bementünk a városba. Ismét marha hideg volt. Azt hiszem tisztázom "ennek" a hidegnek az értelmezését. Celsius fokban kifejezve nem nagyon megyünk mínusz alá, de ez a 0 fok, olyan mint otthon a -10. És ezek a kis lököttek ilyenkor is harisnya nélkül, szoknyában mennek a középiskolába a letaposott sarkú műbőr fatercipőkben, a divatjátmúlt, ámde tradicionális egyenruhájukban. Viszont egy akkora sál van a nyakukban, amit kb 5x a nyakuk köré tudnának tekerni. És tekerik is. Elég fura látvány egy csupasz comb, és egy Chubakkaszerű nyakrész. Szerencsétlenek széjjelfagynak. De ezt hordani muszáj. Szent és sérthetetlen! Viselni KELL!

A fedett sétálóutcán végigdzsalva jutottunk el a kivilágított részhez. Minden nap 17:30-tól 22 óráig világítanak az izzók. Csodás látvány! Egycsillió ember van mindig ott és mindenki fotózik orrba szájba. 18, 19, és 20 órakor 1 percre leoltják, azért, hogy amikor újra felkapcsolják mindenki egyszerrre EEEEEE-zen, és kezdjen még nagyobb vehemenciával kattintgatni. Tényleg csodás látvány. Ami igaz az igaz!

A város akkor így nézett ki az állomásnál. Olyan vészjósló hófelhőkkel, és havazás előtti fényekkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez egy kis sikátor, nyitott boltokkal, a végén egy szentéllyel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis látványosság. Két szerencsétlen csivavát feldíszítettek, és egy babakocsiba ültettek. Mozdulatlanul ültek és hagyták, hogy a sok birka körbeállja őket és vadul fényképezze. Mint én is!

Lehet, hogy élvezték!

15 perc hírnév mindenkinek jár!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hááát nem édesek?!

KAWAIIII!!!

 

 

És akkor jöjjenek az izzók. Az a sok! Tényleg gyönyörű látvány! Sajnos állványom nem volt, hogy kiművészkedhessem magam:-(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egyszer csak megérkezett a japán mikulás is Nissan szán(i)ján...:-D

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://japppan.blog.hu/api/trackback/id/tr52844714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrLev 2008.12.28. 08:41:34

Elképzeltem, hogy kb.25 ember 1 hónapig folyamatosan díszítette a fákat csak azért, hogy pár napig így nézzen ki!
süti beállítások módosítása